Future Level är totalentreprenörer för extraordinära fastighetsprojekt. Man förädlar främst bostäder, alltifrån exklusiva villor till exklusiva bostadsrätter. Edelström Design fick uppdraget att höja varumärkeskommunikationen till en högre nivå, en nivå som stämde med grundarnas ambitioner med varumärket och nivån på kvaliten i det man levererade. Edelström Design skapade en ny grafisk profil och varumärkesplattform som resulterade i logotyp, kommunikationsplattform, designmanual, mallar för webb och trycksaker.

Detta arbete fick utgöra grunden för paraplyvarumärket Future Level. Arbetet fortsatte sedan med olika undervarumärken som Level Light och Future Level Garden. Level Light verkar inom belysning och tillhandahåller både design och teknik inom detta område. Man har levererat helhetslösningar för flera kända fastigheter i Stockholm, bland annat Polishuset och Berns.
Tack till Joseph Higwall, Magnus Andersson, Julia Bjurling, Henrik Skönborg på Future Level för ett otroligt intressant projekt! 


fl_1
fl_2
fl_3
fl_4
fl_5
fl_6
fl_7
fl_8
fl_9
fl_10
fl_11
fl_12
fl_13

Leave a Reply