Referensuppdrag / Level Lightwww.levellight.se

Ny visuell varumärkesidentitet– Level Light

Level Light är ett nytt belysningsföretag som erbjuder ett stort urval av högkvalitativa och lättinstallerade produkter, helt anpassade efter svenska förhållanden. Man har en lång och gedigen erfarenhet inom belysningsområdet och vänder sig till professionella yrkesmän, företagskunder eller privatpersoner.

Uppdrag
Edelström Design fick, i konkurrens med andra designbyråer, uppdraget att skapa en ny företagsidentitet som skulle spegla Level Lights tjänster och produkter.

Resultat
Edelström skapade en designplattform med logotyp, grafiska riktlinjer och malldokument som sedan Level Light själva på ett enkelt sätt implementerar i sina olika kommunikationskanaler. Tack till Vd/grundare Joseph Higwall, produktchef Magnus Andersson och Senior Light Director/grundare Henrik Skönborg för ett intressant uppdrag.

Tjänster
– Design varumärkesidentitet
– Design logotyp
– Designmanual
– Design av mallar för produktkatalog

Webbplatsen utvecklades, baserat på den nya identiteten, av Level Light inhouse-grupp.

Ord från uppdragsgivaren

”När vi på Level Light skulle ta vårt varumärke till nästa nivå hade vi behov av någon som kunde se över alla delar i vår varumärkeskommunikation och förse oss med verktyg vi själva kunde jobba med. Edelström Design skapade en företagsidentitet och designplattform som vi är väldigt nöjda med. Vi jobbar nu löpande med Edelström Design när vår koncern växer.”

Joseph HigwallCEO, Level Light