Tjänster
Design varumärkesidentitet

Varumärkesidentiteter är det jag brinner för allra mest. Att ta del av ett företag eller organisations ambitioner, värderingar, affärstrategi, personlighet, medarbetare, ledning och grundare… och uttrycka det i konstnärlighet och design är det absolut mest intressanta i yrket som grafisk designer och art director.

Jag lägger stor vikt vid research för att få rätt förutsättningar, där parametrar som företagets historia, omvärld, affärstrategi, positionering är viktiga.

Inom design av varumärkesidentitet kan jag hjälpa till med:

 • Research och insikter
 • Varumärkesarkitektur
 • Logotyp
 • Grafisk profil
 • Design guidelines/Designmanual
 • Namngivning
 • Mallar för office-paket
 • Mallar för annonser
 • Mallar för rapporter och publikationer
 • Mallar för sociala medier
 • Rörlig design
 • Filmgrafik

Edelström delar upp sina tjänster för design av varumärkesidentitet på olika nivåer. Det gör vi för att kunna vara ett alternativ för ett företag eller organisation i alla faser. Från att hjälpa start-ups med en låg budget till omfattande varumärkesarbeten åt större företag- och organisationer. Nedan finns olika nivåer paketerade för att få en uppfattning om kostnad.

design-small-logotype-design

Logotyp
Small

 

Här fokuserar vi på att ta fram en logotyp för ditt företag, produkt eller event. Det kan vara det som behövs för att komma igång i den fasen du är just nu.

Arvode: Fast pris 25 000 kr.

— Läs mer

design-medium-brand-design

Varumärkesidentitet
Medium

 

Det är inte alltid du behöver den stora kostymen, men du behöver mer än bara en logotyp. Här tar vi fram det allra nödvändigaste för att ditt företag, produkt eller event ska kunna komma ut på marknaden. Och se bra ut.

Arvode: Fast pris 59 000 kr.

— Läs mer

design-large-brand-design

Varumärkesidentitet
Large

 

Här får du och ditt företag/organisation en komplett strategisk visuell plattform med komponenter ”assets” för att kunna kommunicera med din målgrupp i dina viktigaste kanaler. Vi har ett tätt samarbete genom designprocessen med täta avstämningar i projektgruppen. Vi itererar i flera steg för att komma fram till den bästa lösningen.

Arvode: 70–110 000 kr beroende på omfattning.

— Läs mer

design-xlarge-brand-design

Varumärkesidentitet
X-Large

 

En omfattande strategisk varumärkesidentitet med alla ”assets” du behöver för att ta ditt varumärke dit du vill. Ibland har befintlig varumärkesidentitet blivit omodern och den stämmer inte med din och dina medarbetares ambitioner. Ditt företag behöver bli mer strategiskt och kommunicera bättre med ett nytt utseende. Ibland som en evolution av arvet som finns i befintlig identitet och ibland behöver det bytas ut helt.

Arvode: 100–300 000 kr beroende på omfattning.

— Läs mer

 

Referensuppdrag
Design varumärkesidentitet

Edelström Design gör uppdrag åt företag och organisationer i de flesta branscher. Inget företag/organisation är för stort eller för litet. Designprocessen följer samma ramverk. Nedan är ett urval av varumärken vi jobbat med de senaste tio åren som visar bredden i uppdragen.