Future Level är totalentreprenörer för extraordinära fastighetsprojekt. Man förädlar främst bostäder, alltifrån exklusiva villor till exklusiva bostadsrätter. Edelström Design fick uppdraget att höja varumärkeskommunikationen till en högre nivå, en nivå som stämde med grundarnas ambitioner med varumärket och nivån på kvaliten i det man levererade. Edelström Design skapade en ny grafisk profil och varumärkesplattform som resulterade i logotyp, kommunikationsplattform, designmanual, mallar för webb och trycksaker.

Detta arbete fick utgöra grunden för paraplyvarumärket Future Level. Arbetet fortsatte sedan med olika undervarumärken som Level Light och Future Level Garden. Level Light verkar inom belysning och tillhandahåller både design och teknik inom detta område. Man har levererat helhetslösningar för flera kända fastigheter i Stockholm, bland annat Polishuset och Berns.
Tack till Joseph Higwall, Magnus Andersson, Julia Bjurling, Henrik Skönborg på Future Level för ett otroligt intressant projekt! ll_1
ll_2
ll_2b
ll_2c
ll_3
ll_4
ll_5
ll_6
ll_7
ll_8
ll_9
ll_10
ll_11
ll_12

Leave a Reply